Groepen

De omgeving van de Brouwersdam is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement: brede stranden bieden een groot scala aan beachactiviteiten, en niet onbelangrijk: de meeste zonuren van Nederland. De totaalbeleving van het strand zorgt voor een uniek ‘wow-effect’: beleven, bewegen en genieten komen bij elkaar.

Het Kitesurfcentrum en zijn samenwerkingspartners Beachclub ’t Gorsje en Beachevents Zeeland hebben jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve groepsevenementen. Denk aan bedrijfsevenementen, schoolreizen, groepsarrangementen, zakelijke events, incentives, personeelsdagen, teamuitjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten. (groepen vanaf 8 personen) Wij onderscheiden ons door:

Outdoor is out, beach is in!

Een arrangement bij het Kitesurfcentrum past helemaal binnen de huidige trends op het gebied van groepsevenementen. Bedrijven zien het voordeel van fitte, vitale werknemers, en iedereen begrijpt het belang van een gezonde levensstijl en preventie van stressaandoeningen. We mogen weer plezier met elkaar beleven en positief naar de toekomst kijken. Er is behoefte aan een gezamenlijk vakantiegevoel, en daarbij kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor teambuildingevenementen aan het Nederlandse strand. Outdoor is out, beach is in!


Waarom een arrangement bij het Kitesurcentrum?

  • Optimale inzet – Wij luisteren naar uw wensen, denken actief met u mee en dragen ideeën aan.
  • Flexibiliteit – Voor elke groep ontwikkelen wij een programma op maat. Zo uitgebreid als u het wenst, tot in elk detail geregeld.
  • Passie – Voor onze gecertificeerde instructeurs staat één doel voorop: uw groepsevenement tot een succes maken.
  • Ervaring – Ruim 28 jaar ervaring zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Professionaliteit – Veiligheid en kwaliteit zijn het uitgangspunt, daarom zijn wij aangesloten bij IKO en Sportinstitute Europa.